| yuhh be helsınborg yenıldınıss | |
|
+3Darkhacker Barış Gencay ErqaN 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: yuhh be helsınborg yenıldınıss Perş. Kas. 08, 2007 10:05 pm | |
| yasıklar olsun sonra gelıonus fenere camur atıonuss | |
|
| |
Barış Gencay Sitenin Beyni
Mesaj Sayısı : 1820 Yaş : 33 Nerden : Bahçelievler Kayıt tarihi : 06/10/07
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Perş. Kas. 08, 2007 10:25 pm | |
| yorum yapma erkan biz knuşmazsak daha çok ezilicek salaklar ultramallar | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Perş. Kas. 08, 2007 11:09 pm | |
| ultrAozurlu LEerrr | |
|
| |
Darkhacker
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 33 Nerden : Evden:D Kayıt tarihi : 15/10/07
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss C.tesi Kas. 10, 2007 5:14 pm | |
| G(Göt)F(Fener)B(Bahçe) Sadece Bir Duyum!!! :D:D:D | |
|
| |
Darkhacker
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss C.tesi Kas. 10, 2007 5:19 pm | |
| (A)cımak Yok(N)efret Var(T)aviz Yok(İ)işkence Var(F)ener(B)ahçe Yok GALATASARAY VAR!!!!!! | |
|
| |
Darkhacker
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss C.tesi Kas. 10, 2007 5:28 pm | |
| Sarı Kırmızı Dondurucu bir Soğuktur...Ama üşümem... İçim sıcacıktır... Alev, Alev yanarım... SARI- KIRMIZI...Kor bir... ATEŞ gibi... Maça giderken...Samiyene... Adarım kendimi.. İbadet için Hacıların gittiği... MABET gibi... Sırtımı dönmem... Omzuma alırım ONU... Her zaman içimde taşıdığım... VEFA gibi... Coşkum azalmaz hezimetlerde... Sesim yükselir....Kabıma sığmam... Büyürüm...Zirvesi görünmeyen DAĞLAR gibi... Karagünler yaşarız... Yalnız kalmam...Gittikçe artarım... Yuvarlandıkça coşan... ÇIĞLAR gibi... Kupasız kalırız yıllarca...ASLA vazgeçmem... Terketmem ONU... Çekerim CEFASINI ...Çile Çile... Ölümüne yaşarım...Yudum Yudum Acıyı... Karşılıksız olan...KARA bir SEVDA gibi... Para yok , Borç çoktur ... Tek tek kopar futbolcular yuvadan dağılmam... Parçalanmam... Tam aksine yanyana TEK-YÜREK olurum ... Vücuda hayat veren...Damardaki KAN gibi... Sahaya yedekler çıkar... Formaya bakarım... Yine KIYAMET kopar...Yıkılır ortalık... SEYİRCİ değil...TARAFTAR olurum... Takıma yardım eden MELEK Rakibin üstüne çöken ZEBANİ gibi... TRİBÜN değil...KAPALI olurum.. Takıma CENNET... Rakibe çıkışı olmayan CEHENNEM gibi.. Ülke dar gelir... Karış karış giderim peşinden... ASLA yalnız yürütmem onu... Takip ederim ...Işığın ardındaki... GÖLGE gibi... Hayatımın amacı O'dur... ONLA ağlar , ONLA gülerim ... Ailem , Sevgilim , Rakiplerim beni hep ONDAN kıskanır... Ben böyle yaşamayı severim... Çünkü ben GALATASARAYLIYIM.. Yani... ultrAslan gibi... [img][/img] | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss C.tesi Kas. 10, 2007 5:45 pm | |
| YA Veysel Ne Sacmalıon Bak fenere Sampıyonlar Lıgınde Katsayıda 7 Sırada hemen Arkasında Mılan Fln Var Ama Sız Gıdıosunus Mal Gıbı Helsınborga yenılıosunsss | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss C.tesi Kas. 10, 2007 6:17 pm | |
| helsinborg isveçte 7. sırada :D:D gülmemek elde değil ama yok GS'ın tek ama tek amacı Trömsöyü yenmek Trömsöyüde yenerlerse dünya kupasına katılan ilk klup takımı olcaklar :D:D sonra haluk ulusoy,çıkıp futbola bşlıcak santrafor olrak 168163564 yaşında futbola başlayan ilk sporcu olcak | |
|
| |
Darkhacker
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 9:58 am | |
| İşte Galatasaray'lı Olmak Nedir Anlayın!!Biz Sizin Gibi Galibiyette Ötüp Mağlubiyette Susmayızzz!!! Galibiyette Bizimdir,Mağlubiyette Bizimdir!!Başarıda Bizimdir! BAşarısızlıkta Bizimdirr!!!Mademki Siz Diyosunuz Yenildiğiniz Takıma BAkın O zaman Bizim UEFA kupasına Niye Tesadüf Diyosunuz Biz O Dönemde ARsenal,MANChester,Real MAdrid Gibi Takımları Yenerken Siz EDirneden Öteye Geçemiyodunuz Hala Tesadüf Diyosunuz Şimdi Siz Bir Tek İnter'i Yendiniz LAfını Yapıyosunuz!!!İşte Bir Galatasaray'lı İle Fenerli arasında Büyük Bir Uçurum VAR :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 12:17 pm | |
| GEcMişe Mazi DerLer HEr Geri Zekalı TAkım YEnılınce Oncekı Basarılarını One Cıkarır KapıToo? | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 4:46 pm | |
| biz geçmişteki başarılardan bahsetmeyiz çünkü futbolu bugün oynarız dünkü futbolla maç kazanılmayacağını biliriz eğer ila da maziyi aç diosan; 6-0(6 kasım--aynı zmnda liverpool:8--0:bjk aynı günde), manchester united'ı sahasında 404 yıl sonra yenen ilk takım dünyada biziz son 5 senede 4 şampiyonluk bi 2.lik(o 2.likte nasıl oldu bilio herkes) daha sayimmi? GS'ın mazisindeki en büyük başarı İstanbul Ali Sami Yen Stadında Trömsö ile 1-1 berabre kalmak :D:D | |
|
| |
Darkhacker
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 5:48 pm | |
| Bir Kere Manchester 404 Yıllık Bir Kulüp Değil Bu Bir.Başarı Dediğin Tek Maçlık Galibiyetlerle Olmaz Sonunda Bir Başarı OLması Lazım Eğer Senin Dediğin Gibi Tek Maçla Olsaydı Şuan Destan Yazan Takımların Haddi Hesabı OLmazdı Bu İki.Bende Senin Gibi Galatasay'ın Başarılarını Yazmak İsterdim Ama Hem Yazsam Sizin Okumanız Çok Zaman Alır Hemde Parmaklarımı Kangiren Yapmaya Niyetim Yok!!!! Geçmişteki Başarılarla Övünmem Diyosun 6-0 Diyosun Machester Diyosun Madem Ki Öle Fransız Can(kan) takımından 7 tane yediğinizide unutmamışsındır umarım!! Takımın adında bi yanlışlık olabilir çünkü şuan nerelerde Olduğu belli değil ama okunuşu Doğruu!!! :D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 5:54 pm | |
| aklınca eğlenmene devam et sitenin admini olarak sana tavsiyem İYİ EĞLENCELER... | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Paz Kas. 11, 2007 6:01 pm | |
| | |
|
| |
UltrAsLaN_SmH
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Ptsi Kas. 12, 2007 9:18 pm | |
| fenerbahcelılerle eglenmek cok zevklı oluyor sadece kıskanc kısıler baskalarını camur atar bız kendı ısımıze bakıyoruz bende farkındayım salak salak takımlara yenıldıgımızı ama sıızn suanda orda olmanızın tek sebebı bızız ve dunya 3 olan mıllı takımdada as 8 tane futbolcumuz vardı yanı GALATASARAY dunya 3. yaptıu TURKİYE'yi diyebiliriz | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Ptsi Kas. 12, 2007 9:39 pm | |
| sallla ail baba :D:D fatih terime götürülen son teklifi okunuz mu beyler "hocam norveç maçının iskeletini fenerbahcenin taktiğini uygulayarak oynuyalım ilk onbirde de en az 6-7 fenerli olsun" ben demiorum kamuoyu dio | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 1:15 pm | |
| | |
|
| |
UltrAsLaN_SmH
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 1:23 pm | |
| keske ole olsaydi biz dunya 3. yapmıstık sız ne yapıcaktınız acaba
sizden 3 oyuncu ısterdım mıllı takımda
volkan demırel yasın cakmak bıde mehmet aurelio | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 1:30 pm | |
| hehe GS'den serveti siterdin dimi?? o kazmayı biz attık siz aldınız bizim çöpleri GS ve BJK paylaşıo :D:D | |
|
| |
ErqaN aL qüLüm wér qüLüm
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 2:25 pm | |
| | |
|
| |
UltrAsLaN_SmH
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 3:05 pm | |
| srveti isterdim die bırsey demedım o adamı bende sevmıyorum kazmanın tekı oldugunu bende bılıyorum sız kazma futbolcu almıyorsunuzda ne oluyor goruyoruz 100 yılda ılk defa bu kadr puan topladınız bı anda dunya takımı oldunuz bız ıse kupayı almamıza ragmen sıze gore daha bırsey olamadık | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 3:20 pm | |
| çünkü hala bişi değilsiniz | |
|
| |
UltrAsLaN_SmH
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 9:36 pm | |
| ya yabancı ulkedekı adamlarda kupaları basarıları GALATASARAY dan fazla sancak kac kupanız var adam akıllı bı super lıgde gecıyorsunuz oda 1 seneyle bu senede onuda esıtler seneye gecerız bakalım ondan sonra konusabılıcekmısınız ? | |
|
| |
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Salı Kas. 13, 2007 10:07 pm | |
| HELE Bİ GEÇTE ONDAN SONRA KONUŞUN | |
|
| |
Darkhacker
| Konu: Geri: yuhh be helsınborg yenıldınıss Çarş. Kas. 14, 2007 12:47 pm | |
| Sen Bizi Bırakta Fortis ten Haber Finale Kadar Geliyonuz Finalde Biz Çakıyoz BJK Çakıyo,Gerçi Bu Sene Finalede Çıkamadınızz!!! :D:D Biz Yeterince Aldık!! :D | |
|
| |
| yuhh be helsınborg yenıldınıss | |
|