Barış Gencay Sitenin Beyni
Mesaj Sayısı : 1820 Yaş : 33 Nerden : Bahçelievler Kayıt tarihi : 06/10/07
| Konu: Hacker şarkıları Cuma Mart 14, 2008 12:51 am | |
| bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim Artık geri vermiyorklavyem mousem baglanmışçaresizim adminim Msn i sen verdinnn Benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim)————————–Msn imi çaldın biliyorumçok sinirsin biliyorumbende seni hackliyorumbiraz sabreeeto geceler geçmez bensiztitretiyorsun sessiz sessizMsn deyim ama virüssüzbiraz sabreet(o şimdi asker)—————————kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıylagöreceksem eğer bozulsun mönitörgörmeyeyim bir daha yaaarmsnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olmabilirsin msnsiz yaşayamamkiölürüm hasretinlee—————————–Bir şifre bulacaksıınonun gibi birisi çalamayacakGizli soruyu sallayacaksınKimseler bilemeyecek..(Manga)—————————–Çaldırmam sana şifremiSeni engeller giderimBeddua etmem üzülmeBende seni hacklerimKolaymı sandınşifremiBen bile zor hatırlarım.Gizli soruylaaa ugraşmaCünkü Onuda salladım(Kafama sıkar giderim) —————————–Hacker olda düş peşimeeeLamel olda al şifremiGidiyor Msn gidiyor bilerekYinede üzülüyorum sana benKimbilir kaç hacker daha çözecek şifremiSenide hacklemek var yaaYeniden Msn açmak var yaa :S(BayHan )————————Yıllar geçsede üstündenBu Msn unutulurmu?Hacker diyip istemedenBu Msn unutulurmu?Oysa düşlerim başkaydıBir sürü kız vardıDaha ekliyeceklerim vardııı(Bu Kalp Seni Unuturmu)————————Çilesiz günüm yokHacker ararsan ÇokÖyle kötüyüm kiiBana hacker ların bir oyunumu buAl dı Msn imi verdi sonumuMsn e doymadan Göçüp gidecegimYoksa Adsl in bir anlamımı varBıktım artık Hackerlardan Çalmakla biter mi bu Msn yoluOOoooOfffffBu Adsl sizlik Bu dertt(Kaderimin oyunu=HalukLevent)—————————-Kücçük hackerrr kücçük hackerrrNapıyorsun bize sölevirüsümü yapıyorum hacker olmak istiyorum | |
|